Methodes & Gratis proeflessen
 • Uit de Kunst Muziek - Partnerschoolomgeving

  Uit de Kunst Nieuw voor muziek & dans

  In deze proefomgeving vindt u de lessen die zijn ontwikkeld voor de nieuwe versie van Uit de Kunst voor muziek & dans. Als partnerschool kunt u deze lessen gratis bekijken en uitproberen. Wij horen graag wat u van de lessen vindt.

  Meld je aan als partnerschool
 • Uit de Kunst tekenen & handvaardigheid

  Uit de Kunst Nieuw voor tekenen & handvaardigheid

  In deze proefomgeving vindt u de lessen die zijn ontwikkeld voor de nieuwe versie van Uit de Kunst voor tekenen & handvaardigheid.

  Als partnerschool kunt u deze lessen gratis bekijken en uitproberen. Via de evaluatieformulieren horen wij graag wat u van de lessen vindt.

  Proeflicentie Bestellen
 • Leesparade Digitaal

  Leerkrachtassistent Leesparade Technisch Lezen
  Leesparade Digitaal is de leerkrachtassistent voor het digibord bij de methode Leesparade voor de groepen 4 t/m 8. U heeft hiermee altijd de juiste teksten, voorbeelden, opdrachten en leuke toevoegingen voor woordenschat & leespromotie bij de hand op het juiste moment van de les.
  Klik op Proeflicentie om Leesparade Digitaal 3 maanden gratis uit te proberen.

  Proeflicentie Bestellen
 • Blits Digitaal

  Leerkrachtassistent Blits Studievaardigheden
  Blits Digitaal is de leerkrachtassistent voor het digibord bij Blits voor de groepen 5 t/m 8. U heeft hiermee altijd de juiste bronnen, voorbeelden, opdrachten en uitwerkingen bij de hand op het juiste moment van de les.
  Klik op Proeflicentie om Blits Digitaal 3 maanden gratis uit te proberen.
   

  Proeflicentie Bestellen
 • Digitaal Toetsen

  Digitale Toetsomgeving Blits en Leesparade

  Met de Digitale Toetsomgeving maken leerlingen in groep 4 t/m 8 de toetsen van de methodes Blits of Leesparade zelfstandig op een pc of tablet. Scores worden automatisch verwerkt. Er is een koppeling met Parnassys.
   

   

  Proeflicentie Bestellen
 • Het Lettercircus Digitaal

  Digibordprogramma voor het leren van letters 
  Het Lettercircus Digitaal is een leuke interactieve manier om met kinderen in groep 1 t/m 3 te werken aan hun geletterdheid. Door middel van leuke letterspelletjes, verhalen en letterplaten oefenen kinderen alle letters en tweetekenklanken op het digibord, de pc of Windows tablet.
  Klik op Proeflicentie om het Lettercircus Digitaal 3 maanden gratis uit te proberen.

  Proeflicentie Bestellen
 • Uit de Kunst Digitaal

  Digibordmethode tekenen & handvaardigheid
  Uit de Kunst Digitaal is de digitale component van Uit de kunst voor de groepen 1 t/m 8. U gebruikt hem naast de papieren methode, of volledig digitaal. Prachtige platen, stappen in het werkproces, voorbeeldwerkstukken en filmpjes laat u levensgroot zien op het digibord. Daarnaast heeft u de beschikking over actuele digitale lessen. Klik op Proeflicentie om Uit de Kunst Digitaal 3 maanden gratis uit te proberen.

  Proeflicentie Bestellen
 • De Kopieermap

  Digitale Kopieermap met honderden werkbladen
  De Kopieermap is de handigste kopieerbladensite van Nederland, met werkbladen voor alle groepen van de basisschool. Voor kinderen die extra oefening nodig hebben, maar ook voor pluswerk, of voor de hele groep. Al vanaf 8 cent per werkblad, een deel van de werkbladen is zelfs gratis!
  Gratis werkbl. Bestellen

Psst, nieuwe Samenleesboeken voor groep 3 en 4!

Er zijn 5 gloednieuwe titels beschikbaar op AVI-niveau Start t/m E4.

Nieuw Plustaak Studievaardigheden!

Vraag vandaag nog een gratis voorbeeldboekje aan!
 

Onbeperkt Digitale Prentenboeken lezen

Lees onbeperkt op Digibord, pc of tablet!